Lay-out - Unilan
16467
post-template-default,single,single-post,postid-16467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Lay-out

Lay-out

Lay-out

In onze sector hebben we het dan vooral over DTP (desktoppublishing), maar ons team digitale kunstenaars is al even bedreven in grafisch ontwerp en de ontwikkeling van een huisstijl.

Waarom zou je ons de opmaak toevertrouwen? Stel, je hebt een prachtige brochure en wil die laten vertalen. Je krijgt de vertaalde tekst, maar de indeling klopt niet meer, de afbeeldingen zijn verplaatst en er zijn twee pagina’s bijgekomen. Kortom, daar gaat je mooie brochure. Bestel je een vertaling met opmaak, dan krijg je jouw prachtige brochure als een exacte kopie in een andere taal. Zo bespaar je jezelf veel werk, want sommige vertalingen zijn tot 20% langer dan het origineel. Bezorg ons je bestanden in het originele formaat en wij zorgen voor het resultaat! Heb je het originele bestand niet, maar enkel .pdf? Vraag dan naar de mogelijkheden, want oplossingen zijn er altijd!

Wil je de vertaling eerst valideren? Geen probleem, dan bezorgen wij jou een speciaal revisiebestand (gesplitste revisie) om je revisoren het werk eenvoudiger te maken. Ook dit maakt onderdeel uit van het Kaizenprincipe van Unilan om ons werk helemaal af te stellen op de wensen van de klant.